joi, 10 aprilie 2014

Proștii lui Dorin Florea mimează curățenia și ordinea pe firmele porcilor din PDL Mureș și lasă pe domeniul public chioșcuri abandonate și barăci

Proștii lui Dorin Florea mimează curățenia și ordinea pe firmele porcilor din PDL Mureș și lasă pe domeniul public chioșcuri abandonate și barăci!
Cum bandiții din primăria Târgu-Mureș și PDL Mureș sunt doar guriști de imagine în presa controlată de intermediarii Zereș, Cătană, 24 de ore mureșene, Suciu sau cine mai e, realitatea e alta. Javrele care nu au muncit 3-4 mandate nimic fac lucrări doar dacă sunt pe firmele unor borfași și întreținuți PDL Mureș și pe  camarila etnică. Despre săltat chioșcuri abandonate pe spațiul public sau despre barăci ruginite și abandonate nu spun nimic jegurile, dar ei saltă de zor pentru întreținut mașinile dumneavoastră! Ilegal, desigur, pentru că pe târgumureșean nu îl duce mintea să le dea hoților peste degete în procese! Să plătiți bine, atunci, pentru mafiotul de partid!
P.S. De ce să ne mirăm că se lucrează doar la interes dacă banditul de la primărie a fost prins de Curtea de conturi cu containere de 60.000 de euro cumpărate pentru porcul Țerbea, din banii publici?! Curtea de conturi nu a verificat și afacerile cu parcare pe Tracia, că acolo indicatoarele sigur nu sunt din banii lui Horațiu, ci dion banii prostimii care a votat lepra etnică!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.