miercuri, 9 aprilie 2014

Târgumureșenii vor plăti în plus în Weekendul afacerilor pe Poruțiu și Borșan și pentru care primăria a pierdut proces cu Moga



Târgumureșenii vor plăti în plus în Weekendul afacerilor pe Poruțiu și Borșan și pentru care primăria a pierdut proces cu Moga
Milioanele de euro sunt făcute praf anual de găinarii din Primăria Târgu-Mureș, pe reparații bazine pe Borșan, pe hidrobiciclete prin fiul lui Someșan, pe tobogane și pompe pe Poruțiu, pe abonații găinarilor PDL. În plus, proștii au pierdut și proces cu Moga, proces pentru un milion de euro, cum era estimat la un moment și proces care se află parcă în faza de contestație a executării. Pentru toți proștii ăștia care bagă 12 luni bani pentru ca târgumureșenii să se îmbăieze 4 luni pe an și să se încaseze câteva mii de euro profit, după milioane de euro investite, afacere cu taxarea suplimentară!
 În înțelepciunea lor, bandiții din primărie și gășcarii cu carnet de partid din consiliul local au decis să taxeze pe unii care, cică, ar folosi bazinele pe post de baie proprie! Bandiții ăștia nu au fost deranjați de taxele ilegale de până acum, pentru cei care vroiau să bea o bere pe terasă și nu puteau pentru că prostul de la intrare te vedea în costum și credea că mergi să faci… baie, în realitate. Târgumureșenii au fost prea domni cu bandiții ăștia care îi taxau până la ora 19, când ei nu mergeau la baie sau să stea ca pisicile la soare, deși Week-endul trăiește datorită localurilor deschise 12 luni pe an, nu invers.
P.S. Poate presa neșantajată de banditul cu notarul aferent își va băga nasul în afacerile păguboase ale primărie lui Fodor și Florea, cu Moga. Nu de alta, dar peste vreo lună vine retardatul lui Florea și se pozează cu prostimea și cu agramatul și nu știți câți bani au pierdut bandiții PDL Mureș la Week-end, prin procese.
Zidezi zicere:
Târgumureșenii vor plăti 2 lei dacă vor dori să intre în Complexul de Agremen și Sport Mureșul după ora 19.00. Hotărârea a fost luată în şedinţa extraordinară de marţi, 8 aprilie, de către consilierii locali, cu excepția social-democraților și a liberalilor, pentru a-i împiedica pe târgumureșenii care folosesc bazinele pe post de baie proprie să mai aibă acces în complex.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.