joi, 24 aprilie 2014

Atenție la mitele electorale târgumureșene!



Atenție la mitele electorale târgumureșene!
În campania pentru președinte, mai precis în ultima zi, banditul din Primăria Târgu-Mureș se găsește să livreze, cu sprijinul pedelistului de la IȘJ Mureș, tichete cadou pentru cadrele didactice!
 Ce pui grill, de la alții, pe banii lor, de pedeliști. banditul PDL Mureș a distribuit tichete cadou din banii publici, mai precis în jur de 100.000 de euro pomană înainte de votul pentru Băsescu! Tichetele mai erau și cu dedicație, pentru că porcul pedelist a vrut să fericească hipermaketul Real, iar Consiliul concurenței s-a ferit de mafia PDL Mureș spunând, textul: lăsați că la ce cifră de afaceri are Real Târgu-Mureș ce e aia 100.000 de euro cu dedicație! Cadrele didactice târgumureșene au luat, desigur, mita electorală și au votat pentru porcul pedelist sau nu.
Tot în an electoral, banditul din Primăria Târgu-Mureș a emis și desigur a și decontat tichete cadou pentru mallul pe care porcul pedelist își flutură muianul. Vorbim, desigur, de Mureș Mall, iar afacerea a fost pe tichete Greenwatch care promiteau reduceri pentru angajații primăriei și gardienii publici. Cum aceste tichete au fost cu marca instituției, numerotate și  cu numele fiecărui angajat tipărit, în an electoral, putem vorbi de o altă dedicație pe o categorie profesională a hoțului din primărie! Desigur, fără răspuns din partea organelor de control care consideră mafia PDL Mureș prea tare, interesele borfașilor români prea mari și frica de a scoate pușcăriaș din orașul recuperat de români după 1918 prea îngrozitoare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.