miercuri, 16 aprilie 2014

Pui l-a plesnit pe ilegalul și nesimțitul Claudiu Maior în 11 aprilie 2013, pentru dedicația porcului pedelist, de 35.000 de lei, ca (de) la retardați. Bandiții PDL Mureș vor rezolva în 16 aprilie problema cu slugile de la UDMR care au interese cu javrele PDL Mureș?!



Pui l-a plesnit pe ilegalul și nesimțitul Claudiu Maior în 11 aprilie 2013, pentru dedicația porcului pedelist, de 35.000 de lei, ca (de) la retardați. Bandiții PDL Mureș vor rezolva în 16 aprilie problema cu slugile de la UDMR care au interese cu javrele PDL Mureș?!

http://www.tirgumures.ro/rapactiv/2013/pui.pdf
Un  tip curajos, față de cei care se ascund în spatele votului isteric, etnic, vrut de javrele etnice zise mari români și de sereiștii cu interese și scris cu pseudonime în ziare care vor Târgu-Mureșul pentru ca hoții PDL Mureș să fure cu n mâini, Pui, l-a plesnit cum se cuvine pe Maior. Individ pe care porcii PDL Mureș vor să îl pună la butoane, în cârdășie cu UDMR-ul șantajat cu firme de pază, de construcție, cu echipe sportive, cu cei 900.000 de lei donație pentru Peninsula, cu centrale termice și cu alte afaceri care maghiarii depind de porcii PDL Mureș și de dedicația leprei de român din banii publici.
Nu-i nimic, puneți-vă toți ilegalii în funcție, noi vom sesiza furturile și politizarea primăriei pe PDL la DNA, ANI, ministere, pe legea funcționarului public, pe legea avertizorului public și să vedeți dacă mafia borfașilor etnici și portocalii  e mai tare!


La şedinţa ordinară din 11 aprilie am arătat că d-l Maior Sergiu Claudiu nu este consilier personal al primarului după cum se vehicula peste tot inclusiv în Primăria Municipiului Tîrgu Mureş, aducând la cunoştinţa Consiliului Local actul de ilegalitate, starea de incompatibilitate şi conflictul de interese prin contractul de prestări servicii încheiat între PFA Maior Sergiu Claudiu şi Primăria  Municipiului Tîrgu Mureş cu numărul 241/05.07.2012 care avea ca obiect de activitate servicii  administrative, de recreere, culturale şi religioase, aşa cum interzice art. 90 din Legea nr. 161/2003. În acest sens, la data de 6 septembrie 2013, AGENȚIA NAȚIONALĂ DE INTEGRITATE, comunică următoarele: MAIOR CLAUDIU a încălcat regimul juridic al incompatibilităților, întrucât, în timpul exercitării mandatului de Consilier local în cadrul C.L. al Municipiului Târgu-Mureș, Jud. Mureș, a încheiat în calitate de persoană fizică autorizată în cadrul PFA MAIOR SERGIU CLAUDIU un contract de prestări servicii, în valoare totală de 35.840 Lei, cu Primăria Municipiului Târgu-Mureș.  Astfel, MAIOR CLAUDIU nu a respectat dispozițiile art. 90, alin. (1) din Legea 161/2003, potrivit cărora „Consilierii locali [...] care au funcţia [...] administrator [...] precum şi calitatea de acţionar sau asociat la societăţile comerciale cu capital privat [...] nu pot încheia contracte comerciale de prestări de servicii, de executare de lucrări, de furnizare de produse sau contracte de asociere cu autorităţile administraţiei publice locale din care fac parte[...]” și art. 75 din Legea nr. 393/2004, potrivit cărora „Aleşii locali au un interes personal într-o anumită problemă, dacă au posibilitatea să anticipeze că o decizie a autorităţii publice din care fac parte ar putea prezenta un beneficiu sau un dezavantaj pentru sine sau pentru [...] o societate comercială la care deţin calitatea de asociat unic, funcţia de administrator sau de la care obţin venituri”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.