duminică, 27 aprilie 2014

Găinarii de la PDL cu simbolistica lor. Propuneri pentru alte sărbători legale din partea bandiților? Cel puțin la Târgu-Mureș?!



Găinarii de la PDL cu simbolistica lor. Propuneri pentru alte sărbători legale din partea bandiților? Cel puțin la Târgu-Mureș?!
Se cunoaște că interesul și pupincurismul PDL pentru șef și pentru datele esențiale pentru partid sunt definitorii. Avea șeful nevastă cu numele Maria și s-a jucat de-a șeful de navă maritimă? Inventăm pentru bugetari ziua liberă de 15 august și le spunem la proști că e… sărbătoare religioasă, ce dracul, nu pupincurism! Aveau bandiții din PDL de sărbătorit victoria în alegeri le spunem proștilor de… Sfântul Andrei și mai dăm o zi liberă la bugetari, ca ei să-și sărbătorească Sfântul și noi sfântul… partid și câștigarea primului tur de către sfântul de la Cotroceni. După acest model, câteva sărbători care ar trebui să fie esențiale pentru porcul pedelist și sărbătorite de prostimea târgumureșeană prin zi liberă:
23 decembrie (2008). Pentru prostime: Zece Sfinţi Mucenici. Pentru bandiții PDL Mureș: UDMR a părăsit sala de ședințe în semn de protest pentru numirea păcăliciului întreținut de porcul pedelist în primărie și pe Siletina și FCM. Maior a fost pus ilegal de prostimea românească și a fost nevoie de 2 ani în tribunale pentru a arăta demența javrelor de români și ilegalitățile comise de lepădătura PDL pentru retardatul cunoscut.
16 aprilie(2014): Pentru prostime: pomenirea sfintelor muceniţe fecioare Irina, Agapi şi Hionia. Pentru bandiții PDL Mureș, a doua urcare pe tron a întreținutului porcului pedelist, fecioara  Maior, cu milioane de euro pe Siletine, FCM-uri, ASA-uri și la ce a mai pus-o pe mă-sa și alte rubedenii la butoane și s-a pus singur la afacerile nășite de porcul lui de partid și de dedicații pe carnet de partid.
10 iunie (2012): Pentru prostime: Sfantul Mucenic Timotei, episcopul Prusei. Pentru bandiții PDL Mureș:
Afacerea vandali imaginați de leprele PDL Mureș și de foști  sereiști cu mințile hai-hui. Cum bandiții din Primăria Târgu-Mureș aveau interes pentru cumpărarea din banii publici pentru campania electorală a 3000 de autocolante, pentru 1900 de euro, de la abonata magazin FCM și cum locotenentul Rîpan a confirmat că au prins proștii din poliția locală a datului afară din SRI, Bretfe Boy, cu 2000 de autocolante nelipite, minciuna bastardului din primărie,  cum că s-au tipărit doar 2000 de autocolante cu totul, pe Oracler Advertising, firmă cu care bandiții din primărie au semnat contract după vreo 40 de zile (deh, ca la sărbătorile religioase) de la atacul imaginar al vandalilor, e dovedită. Porcii lui Florea, actorașii de rahat din administrație, au mințit, dar răul a fost făcut: Parchetul a închis dosarul cu grație, iar DNA-ul lui Curcă a zis că nu e nici o scofală că s-au cheltuit banii publicii pe autocolantele cu textul făcut de PDL după sesizare la poliție făcută de PDL(botezat atunci Alianța pentru prostirea mureșenilor sau așa ceva) și în care era menționat candidatul PDL ca factor de stabilitate! Pentru asta, porcii PDL Mureș și lepădăturile care se cred în vreo șatră trebuiau să zboare și să ajungă cu dosare penale! Dar cum e Târgu-Mureșul etnic și de interes pentru marii români și până și foștii sereiștii lucrează în scris pentru promovarea porcului mare PDL și cum rudele de la DNA ajung în primărie, fă curat, dacă mai poți!

4 decembrie (2009). Pentru prostime: pomenirea pătimirii Sfintei marii Muceniţe Varvara

 Mită pentru profesori de la Florea! Cum profesorii nu au muncit pentru banii din taxele și impozitele prostimii locale și au luat tichete în ultima zi de campanie electorală, chestia asta se cheamă mită electorală. Desigur, banditul PDL nu a fost tras nici până azi la răspundere și prostimea a luat mita inscripționată hipermarket Real, pentru că pungașul avea o afacere de dedicație și acolo! Șeful Consiliului pentru concurență Mureș a dat din  umeri: lăsați că la ce încasări are Real 100.000 de euro nu contează! Bine că la alții contează legea și cum Zaharie Deleanu nu a făcut nimic la cartelul taxi 1,5 lei sau la cartelul jegurilor cu ilegalități din presa scrisă (preț stabilit la marele ghici) e absurd să îi cerem să muncească la dedicația porcilor PDL Mureș și a mafiei aferente!


Aproximativ 3.000 de cadre didactice din Targu Mures au primit, joi, cate 10 tichete cadou in valoare totala de 150 de lei, transmite corespondentul ROMPRES.

Primarul dr. Dorin Florea i-a chemat pe reprezentantii tuturor unitatilor de invatamant din Targu Mures la sediul Primariei si le-a distribuit tichetele cadou, pentru a avea o masa decenta de Paste.

Dascalii mureseni au spus ca nici nu mai sperau sa primeasca aceste tichete cadou, dupa ce Guvernul i-a tinut in sah mai multe saptamani.



  Autoritate contractanta: Primaria Municipiului Tirgu-Mures
Cod de identificare fiscala: 4322823

Adresa: Piata Victoriei nr.3, Targu Mures



Telefon: +40 0265268330
Fax: +04 0365801856

Ofertant: MEDIA FACTORY INTERNATIONAL SRL
Cod de identificare fiscala: RO28492078
Adresa: STRADA LUNGA NR 1, Sangeorgiu de Mures

Telefon: +40 757058059



Fax:

Detaliu produs / serviciu / lucrare
Denumire: Autocolante A4
CPV: 22462000-6 -

Materiale publicitare (Rev.2)
Unitate de masura: bucata


Data publicare: 01.04.2012 20:58
Descriere:

Autocolante a€“ format A4, suport PVC, print digital real solvent ink, 4+0



Detaliu achizitie


Denumire: [DA2850300]



Autocolante a€“ format A4







Cantitate: 3000.00


(bucata)







Data initiere: 23.04.2012 14:27



Data limita etapa: 26.04.2012 17:00
( Ofertare )
Pret maximal: 2.78 RON
(0.64 EUR)
“Primăria Municipiului Tîrgu-Mureş deţine informaţii certe potrivit cărora reprezentanţi ai unor formaţiuni politice, în cârdăşie cu grupuri de interlopi, vor vandaliza, în nopţile premergătoare alegerilor din 10 iunie, imobilele şi autoturismele din oraş, prin lipirea de afişe denigratoare, atentând la ordinea şi liniştea publică precum şi la siguranţa şi integritatea bunurilor cetăţenilor municipiului.Pentru preîntâmpinarea unor astfel de acţiuni menite a crea derută, confuzie şi nelinişte în rândul locuitorilor precum şi pentru protejarea bunurilor acestora, Primăria solicită sprijinul autorităţilor competente, în sensul depistării acestor acţiuni, identificării şi sancţionării făptuitorilor conform legislaţiei în vigoare. Primarul municipiului Tîrgu-Mureş, dr. Dorin Florea, se adresează, în egală măsură, cetăţenilor oraşului, rugându-i să sesizeze orice act de vandalism, apelând – prin Dispeceratul Integrat de Urgenţă – tel. 112 (apel gratuit) instituţiile statului abilitate a lua măsuri pentru protejarea bunurilor cetăţenilor, respectiv să se adreseze echipajelor de ordine publică aflate în misiune de patrulare în cartiere.Primarul municipiului are încredere în puterea de discernământ a târgumureşenilor, fără deosebire de naţionalitate, precum şi în corecta apreciere a eforturilor primăriei pentru asigurarea integrităţii bunurilor cetăţenilor şi ale oraşului”.
Descriere:
Autocolante a€“ format A4, suport PVC, print digital real solvent ink, 4+0

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.